Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Κόκκινα κεριά με οδηγίες

Θυμάστε που σας έλεγα ότι βαρέθηκα και θ'αργησω να ξαναφτιάξω κεριά???Ε, έχουν δίκιο όσοι λένε "Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη λες"

Αυτό το έφτιαξα για τη πεθερούλα μου που είχε γενέθλια



Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Καθρέφτης MALMA με κανέλες και αποξηραμένα πορτοκάλια και μήλα

Έφτιαξα τον παρακάτω κεθρέφτη σετάκι με το κερί για να το χαρίσω στη μαμά ενός φίλου μου.





Βραβείιιιιιιιιιιο!!!!!!


Ευχαριστώ την Πόπη με το υπέροχο ιστολόγιο, η οποία μου έκανε την τιμή να επιλέξει το blog μου και συγκεριμένα το ροζ κερί ως μια από τις ωραιότερες αναρτήσεις.

Με τη σειρά μου το αφιερώνω σε όλο το blogόκοσμο για τις υπέροχες κατασκευές.

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Καθρέφτης MALMA Betty Boop

Έφτιαξα τον παρακάτω καθρέφτη για την Πηνελόπη, τη φίλη της φίλης μου Ελένης.

Το χρώμα που χρησιμοποίησα είναι ροζ ιριδίζουσα τέμπερα και το πέρασα δυο χεράκια βερνίκι. Έπειτα, με κόλλα decoupage κόλλησα τη φωτογραφία την οποία είχα εκτυπώσει σε laser εκτυπωτή, διακόσμησα και έτοιμο!! Τη δαντέλα και το λουλουδάκι τα είχα κερδίσει από τη Δέσποινα.
Πως σας φαίνεται? Είναι υπερβολικό το λουλούδι?



Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Κεριά Βυθός και Μπύρα για δωράκια

Γεια σας!!!!!Τι κάνετε? Πως είστε? Εγώ περνάω περίεργη φάση. Με έχει πιάσει μια μελαγχολία και μια άρνηση για τα πάντα. Δεν έχω όρεξη να κάνω τπτ...ούτε να ασχοληθώ με τα καλλιτεχνικά μου. Φάση είναι...που θα πάει θα περάσει. Λοιπόν, στα δικά μας τώρα. Με αφορμή το τελευταίο μου ταξίδι στο Λονδίνο και τους τόνους μπύρας που ήπια σκέφτηκα να φτιάξω ένα κερί μπύρα . Το αποτέλεσμα είναι το παρακάτω και σκέφτηκα να το χαρίσω σε κάποιον που πραγματικά πίνει πολλές πολλές μπύρες!