Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Ευχετήρια Κάρτα για Νεογέννητο Κοριτσάκι





Είναι η πρώτη προσπάθεια που κάνω. Πως σας φαίνεται??

Προορίζεται για τη γέννηση της κορούλας μιας πολή καλής μου φίλης...

Τα υλικά και τα εργαλεία που είχα στη διάθεση μου, ήταν περιορισμένα, είναι όμως φτιαγμένη με πολλή αγάπη και ελπίζω να της αρέσει...

Το χαρτί μου φάνηκε πολύ άσπρο (είναι μεταλιζέ) και γι αυτό έκανα τις βουλίτσες με το glitter. Ο φάκελος μου φαίνεται λίγο άδειος και σα να χάνεται κάπως το ροζ πάνω στο ροζ αν και είναι διαφορετική απόχρωση.Τι λέτε εσείς?


Σημείωση
Πρόσφατα, η Νικολέττα μας μπήκε στον κόπο (την ευχαριστούμε πάρα πολύ γι`αυτό), να κάνει μια λεπτομερή αναφορά για το Scrapbooking δίνοντας πολύ σημαντική βοήθεια, σε εμάς τους αρχάριους.

5 σχόλια:

  1. Τρέλλα είναι και οι δύο καρτούλες με μια ιδιαίτερη προτίμηση στο φορεματάκι!!! Τα τετραγωνάκια επάνω και το παπάκι με τι υλικό τα έφτιαξες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το "baby,its a girl", το αγόρασα έτοιμο από το Jumbo. Το μόνο που έκανα ήταν το φορεματάκι το οποίο και διακόσμησα πάλι με έτοιμα πράγματα (κορδέλα, μαργαριτούλα, αυτοκόλλητες καρδούλες, glitter). To χαρτί στο οποίο κόλλησα το φόρεμα, είναι από μεταλιζέ χαρτί Α4, το οποίο δίπλωσα στη μέση και το έκοψα γύρω γύρω με ειδικό ψαλίδι.

    Τη διακόσμηση του φακέλου, την κούνια δηλαδή, την έκανα με κασσίτερο και για την μπορντούρα χρησιμοποίησα ροζ χαρτόνι και ειδικό ψαλίδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι καταπληκτική !!!!Πολύ γλυκιά!!! Όσο για τον φάκελο με το καροτσάκι... τι να πω... Χίλια μπράβο!!!Να ζήσει το μωράκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχα! δηλαδή δεν τα έκανες όλα μόνη σου...;)) Πλάκα κάνω Λιτσάκι.... Πολύ έξυπνο και φανταστικό το αποτέλεσμα! Μπράβο και πάλι! θα το έχω υπόψιν για καμμιά ανάλογη περίσταση. Με το καλό και το μωράκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαίρομαι πολύ που σας αρέσει!
    Ελπίζω να αρέσει και στην άμεσα ενδιαφερόμενη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή